Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Revista Romana de Drept European, Nr. 6/2011

ISBN/ISSN: 2068-808301106
50,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Necesitate obiectiva in bibliografia juridica autohtona, Revista romana de drept european se constituie intr-o abordare practica a dinamismului evolutiei unei discipline de drept, a carei autonomie a capatat o consistenta incontestabila si a carei semnificatie a sporit prin prisma armonizarii treptate si ireversibile a legislatiei romane cu aquis-ul comunitar. Intr-adevar, armonizarea legilor, dispozitiilor de aplicare si a practicilor administrative nationale constituie cea mai buna metoda in vederea eliminarii obstacolelor in calea schimburilor economice, oprelisti contrare dreptului comunitar si realizarii pietei comune.

Conceput sa raspunda nevoii de cunoastere atat din partea juristilor, cat si a publicului larg, in sensul aprofundarii normelor comunitare in domenii dintre cele mai variate, de la eliminarea restrictiilor in calea libertatii comertului pana la politicile sectoriale si definirea noului statut al entitatii politico-juridice – asa-numita Europa a cetatenilor – periodicul include in structura sa doua sectiuni esentiale: Doctrina si Jurisprudenta instantelor comunitare.

Info abonamente

Pentru abonament(e) cu valoare de minim 500 lei, Librariile Hamangiu suporta integral taxele de expediere. Expedierea se face lunar (pentru revistele cu aparitie saptamanala sau lunara). Pentru periodicele cu aparitie semestriala, trimestriala, de patru, sase, opt sau zece ori pe an, expedierea se face in luna aparitiei.

Detalii tehnice
Data aparitiei27 ian. 2012
Categorie generalaPeriodice
Numar pagini200
Tip copertaCarte brosata