Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Revista Romana de Drept al Afacerilor, Nr. 2/2011

ISBN/ISSN: 1583-493X
Pret de coperta: 45,00 RON
40,50 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere
Initial o apariţie inedita – astazi pe deplin consolidata – in peisajul periodicelor romanesti de specialitate, Revista romana de drept al afacerilor isi propune sa abordeze dintr-o alta perspectiva domenii ale dreptului ce reglementează „viata de afaceri”, reunind in paginile ei spete si opinii doctrinare din dreptul afacerilor ce inglobeaza ramuri ca dreptul comercial, dreptul bancar si valutar, dreptul transporturilor, dreptul financiar si fiscal, dreptul penal al afacerilor, dreptul consumatorului si adresandu-se deopotriva practicienilor – magistrati, avocati, consilieri juridici, lichidatori judiciari, economisti – si teoreticienilor interesati de aprofundarea cercetarii în domeniu.

Structura revistei cuprinde sectiuni relevante pentru scopul propus:
-Studia;
- Actualitate;
- Concepte juridice de business;
- Jurisprudenta nationala si comunitara.

Info abonamente

Pentru abonament(e) cu valoare de minim 500 lei, Librariile Hamangiu suporta integral taxele de expediere. Expedierea se face lunar (pentru revistele cu aparitie saptamanala sau lunara). Pentru periodicele cu aparitie semestriala, trimestriala, de patru, sase, opt sau zece ori pe an, expedierea se face in luna aparitiei.

Pentru doua sau mai multe abonamente, cu valoare mai mica de 500 lei, veti plati doar taxele postale corespunzatoare abonamentului cu cele mai multe aparitii (livrari). Pentru detalii despre taxele de livrare, click aici.

Detalii tehnice
Data Aparitiei15 feb. 2011
Categorie generalaPeriodice
Numar pagini152
Tip copertaRevista
DIN ACEEASI CATEGORIE