Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Raportul juridic de drept civil in materia afacerilor

ISBN/ISSN: 978-606-28-1332-1
Editura: Universitara
Pret de coperta: 30,00 RON
27,00 RON
Disponibilitate: IN STOC

Manualul vine in intampinarea masteranzilor ce urmeaza cursuri de drept, cu predilectie celor ce vor urma cursurile Masteratului de Drept antreprenorial al Facultatii de Drept din ASE, Bucuresti, printr-o forma de redactare schematica, imbunatatita cu intrebari si grile, astfel incat acestia sa aiba atat notele de curs dar si pe cele de seminar, intr-o fuziune optima. Lucrarea contine si notiuni de dictionar, pentru o mai buna intelegere.

Prin acest manual ne gandim sa venim in intampinarea masteranzilor ce urmeaza cursuri de drept, cu predilectie celor ce vor urma cursurile Masteratului de Drept antreprenorial al Facultatii de Drept din ASE, Bucuresti, fie ca este vorba de absolventii nostri sau de absolventii altor universitati.
Ne adresam dvs. print-o forma de redactare schematica, imbunatatita cu intrebari si grile, astfel incat aveti atat notele de curs dar si pe cele de seminar, intr-o fuziune optima. Am alaturat si notiuni de dictionar, pentru o mai buna intelegere.
Informatiile, transpuse pe slide- uri, pot folosi si profesorilor de drept, speram noi, cu mult succes, mai ales pentru invatamantul on-line.

Autorii

Detalii tehnice
Data Aparitiei25 aug. 2021
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini216
Tip copertaCarte brosata
DE ACELASI AUTOR - Silvia Lucia Cristea
DIN ACEEASI CATEGORIE - Dreptul afacerilor
NOU
Dreptul relatiilor dintre profesionisti si consumatori autor Juanita Goicovic

Dreptul relatiilor dintre profesionisti si consumatori

Formarea contractelor. Obligatia de informare si de consiliere. Practici comerciale incorecte. Publicitate inselatoare. Clauze abuzive. Garantia de conformitate. Raspunderea pentru conformitatea produselor
165,00 RON 148,50 RON