Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Paul Pop

Studii: A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti (1997); este doctor in drept Summa cum laudae al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti (1999), cu o teza dedicata Sanctiunilor procedurale in procesul civil. Din perspectiva noului Cod de procedura civila, sub coordonarea Profesorului Viorel Mihai Ciobanu.

Activitate profesionala: Este conferentiar universitar doctor la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, membru in Consiliul Facultatii de Drept, precum si prodecan al acestei facultati. De asemenea, este si avocat in Baroul Bucuresti, partener fondator al POP – BRICIU – CRAIU Attorneys-at-Law (CG).

Publicatii: Este autor sau coautor al mai multor carti de specialitate, printre care: Organizarea institutiilor judiciare (coautor), Ed. Solomon (in curs de aparitie – iunie 2022); Drept procesual civil. Procedura in fata instantei si in caile de atac (coautor), Ed. Solomon, 2020; Le nouveau Code de procedure civile roumain: Vu de l’interieur - Vu de l’exterieur (coordonator impreuna cu Traian C. Briciu), Ed. Hamangiu, 2021; Dreptul romanesc la 100 de ani de la Marea Unire (coordonator impreuna cu Radu Rizoiu), Ed. Hamangiu, 2020; Albumul decanilor 1859-2008. Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti (coautor), Ed. Hamangiu, 2019; Minispete. Vol. II. Drept procesual civil (coautor), Ed. Solomon, doua editii (ed. a II-a, 2019); Sanctiuni procedurale in procesul civil, Ed. Universul Juridic, 2016; Institutii judiciare (coautor), ed. a 2-a, Ed. CH Beck, 2016. A publicat, de asemenea, multe studii si articole in reviste sau volume de specialitate.

Actualizat aprilie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina