Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Noul Cod al insolventei

adnotat cu doctrina, jurisprudenta si explicatii
ISBN/ISSN: 978-606-93749-1-7
Editura: Solomon
85,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea isi propune sa contribuie la o cunoastere aprofundata a dispozitiilor noului Cod al insolventei, prin prezentarea sistematizata a unor solutii jurisprudentiale de referinta care, desi au fost pronuntate sub incidenta Legii nr. 85/2006, isi pastreaza actualitatea si sub incidenta noii reglementari, avand in vedere ca noua lege preia o parte substantiala din dispozitiile vechii legi.

Autorul realizeaza o selectare riguroasa a practicii judiciare, acordandu-se prevalenta hotararilor judecatoresti pronuntate in perioada 2011-2014 si care au conturat anumite directii de interpretare a normelor Legii insolventei, interpretari care isi pastreaza actualitatea si in prezent. Totodata, sunt prezentate si extrase din articole de specialitate prin care se realizeaza o analiza detaliata a anumitor dispozitii ale legii insolventei. Un element aparte este dat de faptul ca in lucrare sunt selectate si prelucrate hotarari ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene, menite sa contureze modalitatea de interpretare a dispozitiilor legale privind insolventa societatilor de asigurari si insolventa transfrontaliera.

Toate aceste categorii de informatii sunt grupate pe fiecare articol din noul Cod al insolventei, creand o structura complexa, dar utila oricarui practician in domeniu.

Detalii tehnice
Data aparitiei11 iul. 2014
Categorie generalaCoduri si legi comentate
Numar pagini552
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Codul insolventei comentat. Editia a 2-a - Carpenaru, Hotca, Nemes

Codul insolventei comentat. Editia a 2-a

Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa
109,00 RON 109,00 RON