Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Loredana Manuela Muscalu

Studii: Doctor in drept al Universitatii din Bucuresti din anul 2014, cu teza Principiul nediscriminarii in dreptul social, sub coordonarea stiintifica a prof. univ. dr. Alexandru Athanasiu. A absolvit Facultatea de Drept in anul 1996, un master in Relatii de Munca si Industriale la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti in anul 2006 si studii postuniversitare de Specializare – Drept Privat, cu tema Reglementari cuprinse in noul Cod Civil si noul Cod de Procedura Civila la aceeasi facultate in anul 2009.

Activitate profesionala: Este avocat definitiv pledant si dispune de o bogata experienta profesionala, membra a Baroului Bucuresti din anul 1996 si pana in prezent. A fost Co-raportor la al „20lea Congres Mondial al Muncii si Securitatii Sociale”, Santiago de Chile, cu raportul pe tema: ”Hartuirea sexuala si morala la locul de munca”.

Publicaţii: Autor al numeroase articole publicate in revista "Pandectele Romane", "Revista Romana de Dreptul Muncii" (Editura Wolters Kluwer) si in revista "Saptamana Juridica", (Editura Litteris E-Publishing).

Actualizat - Februarie 2015

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina