Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Manual de drept penal. Partea generala. Editia a 2-a

ISBN/ISSN: 978-606-39-0731-9
99,00 lei
89,10 lei
Disponibilitate: In stoc

Manualul de Drept penal – Partea generala – este o lucrare care analizeaza normele cuprinse in Partea generala a Codului penal din perspectiva doctrinara si jurisprudentiala. Alaturi de examinarea acestor norme juridice, cartea cuprinde si un titlu destinat aspectelor introductive privind materia dreptului penal.

Cei care vor lectura lucrarea vor gasi informatiile necesare pentru a dobandi cunostintele utile atat din perspectiva practica, cat si din punct de vedere teoretic. Cititorii isi vor putea forma o imagine de ansamblu si exhaustiva a normelor care reglementeaza aplicarea legii penale in timp si spatiu, institutia infractiunii, institutia sanctiunilor de drept penal, institutia raspunderii penale (a persoanelor fizice si juridice) etc.  

Cartea valorifica operele reprezentative ale doctrinei de specialitate, prezinta cazuri solutionate de organele judiciare, inclusiv decizii obligatorii pronuntate in materie penala de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie.
In plus, sunt examinate decizii relevante ale Curtii Constitutionale si ale Curtii Europene a Drepturilor Omului.          

Manualul se adreseaza studentilor din invatamantul juridic romanesc, practicienilor dreptului, cercetatorilor de specialitate, legislatorilor, dar si tuturor persoanelor interesate de domeniul dreptului penal.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 20 nov. 2020
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 592
Format 170x240 mm
Editie a 2-a
Format Carte brosata