Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Dreptul afacerilor 2012

ISBN/ISSN: 978-973-127-824-7
35,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Cercetarea rolului dreptului afacerilor prezinta importanta din mai multe puncte de vedere. In primul rand, ea ne arata ca structura politico-juridica interna si internationala actuala se explica nu numai sincronic, ci si diacronic, prin legatura cauzala a succesiunii fenomenelor sociale din trecut cu fenomenele din prezent, ce constituie functional, premisele evenimentelor de maine.

Lucrarea Dreptul afacerilor isi propune sa abordeze si sa particularizeze rolul dreptului afacerilor, raporturile dintre acesta si structurile statale ori internationale chemate sa asigure aplicarea normelor acestuia, intrucat suntem in prezenta unui proces complex, cu implicatii si complicatii, dar un proces istoric al evolutiei dreptului planetar, in general.

Aceasta lucrare este scrisa pentru studenti, juristi si economisti de toate categoriile, tuturor celor implicati in fenomenul guvernarii ori cel al administrarii. De asemenea, ea poate fi consultata si de alti specialisti interesati de problemele domeniului dreptului afacerilor, oferind informatii despre ce ar trebui facut in mod practic pentru democratizarea relatiilor de afaceri.

Detalii tehnice
Data aparitiei25 iun. 2012
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini516
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Societati comerciale. Studii

Societati comerciale. Studii

conform noului Cod Civil
39,00 RON
Indisponibila
Imagine Revista Dreptul nr. 7/2012
Indisponibila
Imagine Legea societatilor comerciale si 7 legi uzuale 25.01.2013
DE ACELASI AUTOR - Valentin-Stelian Badescu