Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Dreptul afacerilor 2012

ISBN/ISSN: 978-973-127-824-7
35,00 lei
31,50 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

Cercetarea rolului dreptului afacerilor prezinta importanta din mai multe puncte de vedere. In primul rand, ea ne arata ca structura politico-juridica interna si internationala actuala se explica nu numai sincronic, ci si diacronic, prin legatura cauzala a succesiunii fenomenelor sociale din trecut cu fenomenele din prezent, ce constituie functional, premisele evenimentelor de maine.

Lucrarea Dreptul afacerilor isi propune sa abordeze si sa particularizeze rolul dreptului afacerilor, raporturile dintre acesta si structurile statale ori internationale chemate sa asigure aplicarea normelor acestuia, intrucat suntem in prezenta unui proces complex, cu implicatii si complicatii, dar un proces istoric al evolutiei dreptului planetar, in general.

Aceasta lucrare este scrisa pentru studenti, juristi si economisti de toate categoriile, tuturor celor implicati in fenomenul guvernarii ori cel al administrarii. De asemenea, ea poate fi consultata si de alti specialisti interesati de problemele domeniului dreptului afacerilor, oferind informatii despre ce ar trebui facut in mod practic pentru democratizarea relatiilor de afaceri.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 25 iun. 2012
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 516
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Societati comerciale. Studii

Societati comerciale. Studii

conform noului Cod Civil
39,00 lei 35,10 lei
Indisponibila
Imagine Revista Dreptul nr. 7/2012

Revista Dreptul nr. 7/2012

 
40,00 lei 36,00 lei
De acelasi Autor