Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept financiar public. Drept bugetar

ISBN/ISSN: 978-606-39-0375-5
Pret de coperta: 56,00 RON
56,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea cu tema Drept financiar public. Drept bugetar apare ca o continuare fireasca si necesara a unei lucrari mai ample elaborate de autoare in anul 2015. Volumul de fata s-a nascut din nevoia de a da o si mai mare amploare analizei intreprinse, astfel ca asistam acum la o disjungere in trei volume succesive a problematicii abordate in anul 2015.

Asadar, primul volum, cel de fata, dezvolta problematica dreptului bugetar, extinzand analiza si asupra unor teme noi, de mare interes si de mare actualitate, cum ar fi achizitiile publice (cuprinzand si un sumar al celor mai relevante hotarari ale Curtii Europene de Justitie din ultimii 10 ani) ori ajutoarele de stat. Complexitatea temelor abordate in continutul acestui volum ne indreptatesc sa afirmam ca prin publicarea lui vom pune la indemana celor interesati (teoreticieni sau practicieni ai dreptului financiar public ori chiar studenti din domeniile stiintei juridice, administrative ori economice) un excelent instrument de lucru chemat sa le ofere sprijin in munca lor, caci se regasesc cuprinse la un loc abordari teoretice, legislatie adusa la zi si practica judiciara relevanta, atat de necesare in activitatea curenta din acest domeniu al dreptului.

In acelasi timp, autoarea ne promite aparitia, in cel mai scurt timp, a celui de-al doilea volum, Drept financiar public. Drept fiscal, pentru ca in final sa fim in masura sa publicam si ultimul volum avand ca tema Controlul financiar si raspunderea juridica in domeniul finantelor publice.

Detalii tehnice
Data aparitiei10 dec. 2018
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini400
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare. Actualizat 23 iulie 2020 - Spiralat

Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare. Actualizat 23 iulie 2020 - Spiralat

cu legea de punere in aplicare, reglementarea anterioara, decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii, hotarari prealabile, legislatie conexa, index alfabetic
55,00 RON
DE ACELASI AUTOR - Cristina Onet
Indisponibila
Dreptul mediului - Onet