Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept comercial ed.2

Autor: Vasile Nemes
ISBN/ISSN: 978-606-27-0112-3
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 72,30 RON
65,02 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

In contextul prefacerilor legislative aduse de noul Cod civil, de Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, dar si a abrogarii substantiale a Codului comercial, temelia dreptului comercial este restructurata.

Drept comercial - Conform noului Cod civil. Editia a 2-a este elaborat in noua matca a principiilor Codului civil actual, fiind abordate si dezvoltate conceptele clasice ale dreptului comercial (fondul de comert, auxiliarii comerciantilor, societatile – astfel cum au fost modificate prin Legea de punere in aplicare a noului Cod de procedura civila –, titlurile comerciale, procedura insolventei etc.), dar si notiuni relativ noi in peisajul juridic actual, precum conceptele de „intreprindere comerciala” si „profesionist”, fiducie, concordat preventiv si mandat ad-hoc etc.

Vasile Nemes este conferentiar universitar doctor la Facultatea de Drept, Universitatea „Nicolae Titulescu” din Bucuresti si avocat in Baroul Bucuresti. Dubla sa experienta de teoretician si practician ofera o abordare completa, cursul fiind indispensabil deopotriva studentilor in drept, dar si specialistilor juristi, si, nu in ultimul rand, persoanelor fizice sau juridice ce desfasoara activitati comerciale.

Rugaminte
Rog cititorii sa-si posteze opiniile in leg. cu aceasta carte. M-ar interesa in special daca e mai buna sau nu decat cartea dlui Carpenaru...
Anonim | 20.01.2015 18:14
F.Buna
Cartea este un conspect al tratatului lui Carpenaru.
Anonim | 21.01.2015 16:39
Detalii tehnice
Data Aparitiei08 ian. 2015
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini576
Tip copertaCarte brosata
Editiea 2-a
Alti clienti au cumparat si