Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Bogdan Dima

Este doctor in drept al Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti, unde preda Drept Administrativ inca din 2007. Este licentiat al aceleiasi Facultati si al Collège Juridique Franco-Roumain d’Etudes Européennes de Bucarest, Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne.

A coordonat impreuna cu profesoara Simina Tanasescu studiul „Revizuirea Constitutiei: Analiza si proiectii”, rezultatul unui proiect de cercetare amplu, care a durat trei ani si care a implicat o echipa de specialisti in drept constitutional si stiinta politica, cinci mari dezbateri publice si sute de ore de analiza si cercetare a textelor constitutionale.

De asemenea, experienta sa extra-academica este diversificata, axandu-se in special pe strategie politica si electorala, comunicare strategica, management de risc, dar si analiza legislativa si dezvoltare institutionala.

In ultimii 10 ani, a lucrat pentru mai multe partide politice, politicieni, antreprenori si manageri din mari companii private.

A publicat: Sisteme de guvernare in democratiile din Centrul si Sud-Estul Europei, 2015 Conflictul dintre palate. Raporturile de putere dintre Parlament, Guvern si Presedinte in Romania postcomunista, 2014.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina