Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Concurs de admitere la INM si Magistratura 2013. Proba 2. Verificarea rationamentului logic

ISBN/ISSN: 978-606-18-225-8
Editura: C.H. Beck
29,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

De ce „logica pentru magistrati”? Este vital ca o societate democratica si moderna sa aiba magistrati care sa gandeasca corect, eliberati de prejudecati si practici argumentative periculoase.

Obiectivul major al prezentei lucrari nu este insa studiul logicii per se, ci dorinta de a ajuta viitorii magistrati sa-si antreneze mintea pentru a putea face fata cat mai bine examenului de admitere la Institutul National al Magistraturii

Lucrarea vizeaza astfel in primul rand imbunatatirea capacitatilor de analiza logica a candidatilor la INM, scopul acesteia fiind unul foarte aplicat: identificarea unor modalitati de gasire a raspunsului corect intr-un timp cat mai scurt.
Indrumarul de fata simplifica si completeaza Ghidul pentru rezolvarea testelor de verificare a rationamentului logic publicat in 2010 de catre INM. Simplifica in sensul in care elementele de teorie logica sunt prezentate aici intr-o maniera foarte concisa si completeaza in sensul ca arata care este rezolvarea problemelor de logica din grila G1 ce au fost date la admiterea la INM in sesiunea 2012.

Din cuprins:
- Elemente de teorie logica
- Elemente de gandire analitica/ logica
- Intelegerea unui text scris
- Rezolvarea subiectelor din sesiunea 2012
- Sfaturi pentru identificarea raspunsului corect
- Sfaturi pentru rezolvarea intr-un timp cat mai scurt.

Detalii tehnice
Data aparitiei02 aug. 2013
Categorie generalaVariae
Numar pagini120
Tip copertaCarte brosata