Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Chimie farmaceutica. Volumul II

Volumul 2
ISBN/ISSN: 978-606-27-0777-4
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 45,00 RON
40,50 RON
Disponibilitate: IN STOC

Prin aceasta lucrare „Chimie famaceutica“ autorii au urmarit sa introduca pe cititor in lumea  medicamentelui de sinteza pentru a face cunostinta cu unele medicamente aparute in ultimii ani, pentru studierea, atat a proprietatilor chimice, cat si a celor farmacologice, in vederea utilizarii lor in tratarea unor afectiuni.

In prezentarea materialului elaborat, noi am aprofundat unele aspecte de pura specialitate, care pot fi consultate, in diferite lucrari aparute recent in literatura de specialitate, la noi in tara.

Dintre medicamentele incluse in aceasta lucrare, majoritatea lor se gaseste in farmacii, unele necesitand o mare atentie si prudenta in ceea ce priveste modul de administrare, medicul fiind acela care,  avand responsabilitatea stabilirii diagnosticului, poate sa recomande un anumit medicament precum si dozele necesare a fi administrate, de la caz la caz.

Aceasta lucrare se adreseaza in special studentilor facultatilor de farmacie, farmacistilor si medicilor.

Intentia autorilor este ca prin aparitia acesteia sa aduca o contributie importanta la cunoasterea unor medicamente noi, actiunii lor terapeutice, facand astfel posibila documentarea, celor interesati in acest  domeniu.

Autorii

Detalii tehnice
Data aparitiei15 mar. 2017
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini230
Tip coperta135x205 mm, Carte brosata