Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Roxana Maria Calin

In prezent este judecator la Tribunalul Bucuresti, Sectia Civila. Este redactor sef adjunct al revistei "Forumul Judecatorilor" si membru in colegiul de redactie al revistei online JurisClasor CEDO.

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi in anul 2003 si Institutul National al Magistraturii in anul 2007.

Autoare a 15 volume juridice si a peste 20 de articole de specialitate si traduceri. Printre ultimele lucrari publicate: Malpraxis. Raspunderea personalului medical si a furnizorului de servicii medicale. Practica judiciara , doua editii, 2014 si 2016;  Cooperarea judiciara in materie civila si comerciala in Uniunea Europena (coautor), 2014; Hotărârile Curţii Europene a Drepturilor Omului împotriva României. Analiză, autorităţi potenţial responsabile, consecinţe 2012, volumul VIII (coautor), 2013; Libertatea de exprimare. Hotarari ale Curtii Europene a Drepturilor Omului pronuntate in cauzele impotriva Romaniei, 2013; Dictionar de drepturile omului (coautor), Bucureşti; Culegere de hotarari judecatoresti pronuntate in materia medierii. Note si comentarii. Editia a II-a (coautor), 2012.

Actualizat - Septembrie 2016

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina