Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Bogdan Dumitrache

Studii: A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti (1994) si Institutul Franco-Roman de drept al Afacerilor organizat sub egida Universitatii Paris 1 Panthéon-Sorbonne si a Universitatii din Bucuresti (1995).

Activitate profesionala: In prezent este executor judecatoresc. A fost formator la Institutul National al Magistraturii, magistrat asistent la Inalta Curte de casatie si Justitie, avocat in Baroul Bucuresti si asistent universitar la Catedra de Drept privat a Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti; membru in Comisia de redactare a proiectului Codului civil si in Comisia de redactare a proiectului Legii de punere in aplicare a Codului de procedura civila.

Publicatii: A publicat mai multe carti, dintre care: Teste grila recapitulative. Drept civil • Drept procesual civil • Drept penal • Procedura penala (coautor), Ed. Solomon, trei editii (ed. a 3-a, 2021); Teste grila. Vol. I. Drept civil. Drept procesual civil (coautor), Ed. Solomon, sapte editii (ed. a VII-a, 2021); Minispete. Vol. II. Drept procesual civil (coautor), Ed. Solomon, doua editii (ed. a II-a, 2019); Legea nr. 77/2016 privind darea in plata. Comentariu pe articole (coautor), Ed. Universul Juridic, 2017. A publicate, de asemenea, numeroase studii si articole in reviste sau volume de specialitate.

Actualizat aprilie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
-15%
NOU
In honorem Corneliu Birsan

In honorem Corneliu Birsan

Ius est ars boni et aequi
300,00 RON 255,00 RON
Indisponibila
Legea nr. 77-2016 privind darea in plata - Bozesan, Dumitrache, Tit

Legea nr. 77/2016 privind darea in plata

Comentarii pe articole
70,00 RON 70,00 RON