Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Bogdan Dumitrache

Studii: A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti (1994) si Institutul Franco-Roman de drept al Afacerilor organizat sub egida Universitatii Paris 1 Panthéon-Sorbonne si a Universitatii din Bucuresti (1995).

Activitate profesionala: In prezent este executor judecatoresc. A fost formator la Institutul National al Magistraturii, magistrat asistent la Inalta Curte de casatie si Justitie, avocat in Baroul Bucuresti si asistent universitar la Catedra de Drept privat a Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti; membru in Comisia de redactare a proiectului Codului civil si in Comisia de redactare a proiectului Legii de punere in aplicare a Codului de procedura civila.

Publicatii: A publicat mai multe carti, dintre care: Teste grila recapitulative. Drept civil • Drept procesual civil • Drept penal • Procedura penala (coautor), Ed. Solomon, trei editii (ed. a 3-a, 2021); Teste grila. Vol. I. Drept civil. Drept procesual civil (coautor), Ed. Solomon, sapte editii (ed. a VII-a, 2021); Minispete. Vol. II. Drept procesual civil (coautor), Ed. Solomon, doua editii (ed. a II-a, 2019); Legea nr. 77/2016 privind darea in plata. Comentariu pe articole (coautor), Ed. Universul Juridic, 2017. A publicate, de asemenea, numeroase studii si articole in reviste sau volume de specialitate.

Actualizat aprilie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
NOU
In honorem Corneliu Birsan

In honorem Corneliu Birsan

Ius est ars boni et aequi
300,00 RON
Indisponibila
Legea nr. 77-2016 privind darea in plata - Bozesan, Dumitrache, Tit

Legea nr. 77/2016 privind darea in plata

Comentarii pe articole
70,00 RON 70,00 RON