Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Alexandra Sinc

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti in anul 1995 si Institutul pentru Pregatirea si Perfectionarea Magistratilor (astazi Institutul National al Magistraturii) in 1996.

Este procuror din noiembrie 1995, in prezent la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, si formator la Institutul National al Magistraturii din septembrie 2014.

Dupa o experienta de peste 15 ani in aplicarea legislatiei penale, ca procuror, calitate in care a ocupat diferite functii de executie si de conducere, mergand de la procuror stagiar la Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 5 Bucuresti la prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, a fost implicata, din postura de secretar general al Ministerului Justitiei si, ulterior, de consilier al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in pregatirea punerii in aplicare si implementarea noilor coduri in materie penala. A avut astfel posibilitatea de a cunoaste cele mai multe dintre problemele invocate de practicieni in legatura cu aplicarea acestora si preocuparea constanta de a cauta raspunsuri la intrebarile practicii. Experienta acumulata i-a permis ca, in calitate de formator in cadrul Institutului National al Magistraturii, sa sustina prelegeri si seminarii axate pe aspectele controversate ivite in aplicarea Codului de procedura penala.

actualizat iunie 2016

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Teste grila pentru concursuri si examene. Editia a 8-a

Licenta, admitere in magistratura, promovare in functii de executie, admitere si definitivat in avocatura
100,00 RON 90,00 RON

Codul de procedura penala adnotat

Include modificarile aduse prin O.U.G. nr. 18/2016 si prin Legea nr. 116/2016
160,00 RON 144,00 RON