Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Adina-Lorena Codeia

Studii. A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii „Nicolae Titulescu” din Bucuresti in anul 2014 si cursurile programului de masterat, in domeniul Dreptul afacerilor, in cadrul aceleiasi institutii de invatamant.

Activitate profesionala. Activitate didactica universitara, in calitate de asistent de cercetare , incepand cu anul 2016, in cadrul Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti si profesor in invatamantul preuniversitar. 

Publicatii. Coautoare al lucrarii Teste grila pentru examenele de an, licenta si admitere in profesiile juridice, ed. a 7-a, Ed. Hamangiu, 2022. Autoare a numeroase articole publicate in reviste de specialitate. Printre ultimele publicatii: Violenta economica – o realitate contractuala, in Revista Curierul Judiciar, nr 12/2020; Deconcentrare administrativ-teritoriala in Romania, in Conferinta Internationala de Drept, Studii Europene si Relatii Internationale – „Dreptul romanesc la 30 de ani de la prabusirea comunismului”, editia a VIII-a, 2020; Regimul juridic al operatiunilor de cash-pooling si Incompatibilitati privind demnitatile publice in institutii europene si nationale, Universitatea Titu Maiorescu, Conferinta Internationala de Drept, Studii Europene si Relatii Internationale, editia a VII-a, Ed. Hamangiu, 2019; Vinovatia. Noul Cod civil comentat, Universitatea Titu Maiorescu, Conferinta Internationala de Drept, Studii Europene si Relatii Internationale – „Dreptul romanesc, traditie si vocatie europeana”, editia a VI-a, 2018; Imprumut si fiducie, in Enciclopedia Juridica Romana, Editura Academiei Romane si Editura Universul Juridic (in curs de aparitie).

Actualizat mai 2023

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Teste grila pentru examenele de an, licenta si admitere in profesiile juridice. Editia a 8-a

Drept civil / Drept procesual civil / Drept penal / Drept procesual penal
175,00 RON
Indisponibila
Teste grila pentru examenele de an, licenta si admitere in profesiile juridice 2022

Teste grila pentru examenele de an, licenta si admitere in profesiile juridice. Editia a 7-a

Drept civil / Drept procesual civil / Drept penal / Drept procesual penal
150,00 RON