Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept civil. Obligatii. Editia a 2-a

ISBN/ISSN: 978-606-27-0848-1
Editura: Hamangiu
100,00 lei
90,00 lei
Disponibilitate: In stoc

Pe parcursul celor cei cinci ani de la intrarea in vigoare a Codului civil, in practica s-a simtit nevoia unor referinte si completari aduse de doctrina, astfel ca, preocuparea pentru o noua editie a lucrarii Drept civil. Obligatiile s-a nascut tocmai datorita importantei si dificultatii materiei, dar si a necesitatii aducerii la zi a aspectelor de noutate care tin de aceasta.

Conceputa ca un curs universitar, editia a 2-a reuneste toate institutiile care tin de vasta teorie a obligatiilor, pornind de la exegeza acestora, urmand explicarea mecanismelor obligationale si problematizarea situatiilor nou ivite si ajungand la oferirea unor solutii teoretice si practice convingatoare.

Dincolo de structura cartii, care are menirea de a conduce la parcurgerea etapizata a materiei, autorul, cu o bogata experienta in activitatea didactica, invita la urmarirea „firului epic”, prin modul original de abordare a acestei parti generale a obligatiilor, a trimiterilor la literatura de specialitate si catre legislatiile conexe.

Prezenta lucrare se adreseaza, in primul rand, celor care studiaza materia obligatiilor de drept civil, in cadrul programei universitare. Cu toate acestea, datorita complexitatii lucrarii, a problematicilor expuse si a exemplelor evocate, aceasta carte este extrem de utila atat celor care se pregatesc sa sustina examenele de accedere in profesiile juridice, cat si practicienilor.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 04 mai. 2017
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 728
Format 165x235 mm
Editie a 2-a
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si

Drept civil. Drepturile reale principale

editia a 3-a, revizuita si actualizata
85,00 lei 76,50 lei

Dreptul contractelor civile

Doctrina si jurisprudenta
80,00 lei 72,00 lei
Din aceeasi Categorie
NOU
Familia in dreptul inter si international_BRATU

Familia in dreptul intern si international

Acte notariale – modele si explicatii Actiuni in justitie – modele si explicatii 500 de teste grila
75,00 lei 67,50 lei