Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Tratat de dreptul afacerilor. Vol. 1 - Persoanele juridice

ISBN/ISSN: 978- 973-191-154-5
85,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
  Lucrarea „Persoanele juridice” reprezinta primul volum al unui tratat de dreptul afacerilor, materie relativ noua în România si într-o continua dinamica. Urmatoarele cinci volume vor trata contractele comerciale, procedura insolventei, dreptul fiscal si procedural fiscal, dreptul penal al afacerilor si dreptul afacerilor internationale.
  Toate volumele vizeaza, în principal, asa cum se poate observa cu usurinta din prezenta lucrare, un public mai putin familiarizat cu notiunile juridice, respectiv oameni de afaceri, întreprinzatori si, nu în ultimul rând, studentii de la facultatile cu profil economic. Si aceasta, întrucât limbajul folosit este mai usor accesibil publicului larg decât orice alta lucrare de drept, iar exemplele date, acolo unde s-a considerat necesar, sunt de natura sa lamureasca pe deplin cititorul cu privire la chestiunea în discutie.
  Raportat însa la volumul de informatie si la modul de abordare a tematicii, lucrarea este, în mod evident, un instrument mai mult decât suficient si pentru studentii de la facultatile de drept, avocati, consilieri juridici si, în general, pentru specialistii din domeniul juridic.
  Gabriel Tita-Nicolescu − licentiat în economie si doctor în drept la Universitatea Bucuresti − este cadru didactic universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov. Este autor al mai multor carti de specialitate si al mai multor articole aparute la edituri si în reviste de referinta în domeniul juridic.
  În acelasi timp, autorul este si un practician al dreptului, profesând avocatura, în special în domeniul litigiilor de afaceri si de contencios fiscal; experienta în domeniul litigiilor comerciale este confirmata si de calitatea sa de arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial de pe lânga Camera de Comert si Industrie Brasov.
Detalii tehnice
Data aparitiei04 ian. 2010
Numar pagini504
Tip copertaCarte cartonata