Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Stan Tirnoveanu

Studii. A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti in anul 1985, a urmat studii postuniversitare de drept civil si procesual civil in cadrul aceleiasi facultati (1993) precum si cursuri cu privire la Valorile Reale Mobiliare in cadrul Institutului Bancar roman (1996).

Activitatea profesionala. In prezent este Partener Senior in cadrul societatii de avocati ZAMFIRESCU RACOTI VASILE & PARTNERS. Este fondator si membru al comitetului director al Asociatiei Europene a Specialistilor in Drept Bancar si Financiar si redactor-sef adjunct al Revistei Romane de Drept Bancar. Este membru al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa, al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si a Baroului Bucuresti. Este membru al Consiliul National de Conducere al UNPIR si a fost Prim Vicepresedinte al UNPIR (2015-2021).

Publicatii. Face parte din colectivul de autori ai lucrarii Tratat practic de insolventa. Volumul I, editia a 2-a, revizuita si adaugita (coordonatori: prof. univ. dr. Radu Bufan, Avocat dr. Andreea Deli-Diaconescu, Judecator dr. Mihaela Saracut) Editura Hamangiu, 2022. 

actualizat februarie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina