Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Grigore Gr. Theodoru

Presendinte al Societatii Romane de Drept penal din Romania (1974-1984), membru corespondent al Academiei de stiinte sociale si politice, membru titular al Consiliului de conducere al Asociatiei Internationale de Drept penal cu sediul la Paris (1974-1984) si membru onorific in perioada 1984-2000, domnul profesor universitar dr. Grigore Gr. Theodoru este conducator de doctorat inca din anul 1970 si profesor emerit al Facultatii de Drept, Iasi.

In anul 1947 a obtinut titlul stiintific de Doctor in drept cu teza Regimul juridic al sindicatelor profesionale din Romania.

A publicat peste 80 de studii (revistele "Analele stiintifice ale Universitatii "A.I.Cuza" Iasi" - seria Stiinte penale, in "Justitia Noua", in "Revista romana de drept", in "Revista de Drept penal"), 9 studii in publicatiile internationale, cursuri universitare, tratate. Dintre acestea, amintim: Tratat de Drept procesual penal - editia a 3-a, 2013; Teoria si practica recursului penal. Editia a 2-a, revizuita, 2007; Drept procesual penal (coautor), 1979; Garantarea si realizarea drepturilor acordate partilor in procesul penal (coautor), 1971.

A participat la numeroase manifestari stiintifice atat nationale cat si internationale.
   

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina