Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Tanti Anghel

Este consultant fiscal independent, colaborator al societatii de avocatura Leaua Damcali Deaconu Paunescu LDDP si presedinte al Comitetului pentru probleme profesionale din cadrul Camerei Consultantilor Fiscali, fiind implicata in activitatea de consultanta fiscala, sustinerea de seminare si conferinte pe probleme de fiscalitate.

A avut o cariera de 39 de ani in cadrul Ministerului Finantelor Publice, unde a indeplinit mai multe functii, printre care director, director general adjunct, director general al Directiei generale de legislatie Cod procedura fiscala, reglementari nefiscale si contabile. A coordonat echipele care au redactat atat Codul de procedura fiscala 2003, cat si Codul de procedura fiscala 2015.

Anterior a coordonat si activitatile de redactare a actelor normative in domeniul procedurii fiscale, cum ar fi colectarea veniturilor statului, inregistrarea fiscala, controlul fiscal si declararea impozitelor si taxelor si a participat la elaborarea legislatiei privind impunerea globala a persoanelor fizice.

Are studii economice si juridice si a absolvit un DESS la Universitatea Paris-Dauphine, Franta.

De asemenea a publicat diverse articole dedicate procedurii fiscale in reviste precum: Revista de drept comercial, Revista finante publice si contabilitate, Revista romana de fiscalitate, Monitorul fiscalitatii internationale, Curierul fiscal, Taxe, Finante, Contabilitate, Consultant fiscal, Revista romana de drept al afacerilor.

 

 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina