Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Octavia Spineanu-Matei

In prezent ocupa functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia I civila (sectia civila si pentru cauze de proprietate intelectuala) iar din anul 2011 este director al Institutului National al Magistraturii.

Doctor in drept, specializarea Drept international public, Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza”, Bucuresti, Octavia-Matei Spineanu a participat la numeroase cursuri de formare si seminare nationale si internationale, organizate la disciplina Drepturile omului.

Printre lucrarile publicate, amintim: Cartea de cereri si actiuni. Modele. Comentarii. Explicatii - editia a 4-a (coautor), 2014; Noul Cod de procedura civila - comentariu pe articole.Vol. I, II(coautor), 2013; Codul de procedura civila adnotat.Editia a 3-a (coautor), 2011; Proprietate intelectuala. Practica judiciara, 2006; Sinteza de practica judiciara in materia proprietatii intelectuale, 2005; Dreptul proprietatii intelectuale. Dreptul proprietatii industriale. Marcile si indicatiile geografice, 2003.

In anul 2000 primeste Ordinul National “Pentru Merit” in grad de cavaler , pentru merite in elaborarea jurisprudentei, reformarea justitiei si corecta aplicare a legilor.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina