Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Minodora Ioana Rusu

Studii: A absolvit Facultatea de Drept (2009) din cadrul Universitatii Romano-Americane din Bucuresti, cursurile de masterat in „Stiinte penale” din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti (2010) si cursurile de masterat in „Drept si administratie publica europeana” din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii „Danubius” din Galati (2012). De asemenea, a absolvit si Nivelurile I si II din Departamentul pentru Pregatirea Personalului Didactic din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei a Universitatii din Bucuresti (2012).

Din anul 2015 este doctor in drept al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti.

Activitate: Activeaza din anul 2013 in cadrul Catedrei de Drept public a Facultatii de Stiinte Juridice si Administrative, Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir”. Este membru al Uniunii Juristilor din Romania, al Societatii de Stiinte Juridice si Administrative (ADJURIS) si al Asociatiei Stiintifice de Dreptul Proprietatii Intelectuale.

Publicatii: Este autor si co-autor al unui numar de opt monografii in domeniul dreptului penal si penal international si a peste 70 de articole, studii, comentarii publicate in volume si reviste romanesti si straine.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina