Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Sebastian Raduletu

In prezent este conferentiar universitar doctor in cadrul Facultatii de Drept si Stiinte Administrative-Universitatea din Craiova la disciplinele de drept penal general, libertati fundamentale, drepturile procedurale in cadrul CEDO.

In anul 2000 a sustinut in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea Craiova, teza de doctorat cu titlul Dreptul de proprietate ca drept fundamental. Participa la o serie de cursuri pentru pregatire profesionala in strainatate, manifestari stiintifice interne si internationale(conferinte, simpozioane, colocvii, sesiuni) iar incepand cu anul 2012 sustine cursurile de master in cadrul Universitatii Oxford, Marea Britanie-“Master in International Human Rights Law”.

A publicat numeroase articole in reviste de specialitate ("Revista de Stiinte Politice", "Revista Romana de Jurisprudenta", "Curierul Judiciar", "Pandectele Romane"), dar si monografii in calitate de autor principal si/sau co-autorat.

Deasemenea este membru in cadrul unor asociatii profesionale, centre sau institute de cercetare si colaborator principal al unor reviste de specialtate ("Pandectele Romane", "Revista Romana de Jurisprudenta").

Face parte din colectivul de autori ai lucrarii Noul Cod penal-comentarii pe articole (coordonator-prof. univ. dr. Tudorel Toader), 2014.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina