Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Radu-Mihaita Cazacu

Studii: A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si Institutul National al Magistraturii, iar ulterior si un master in Stiinte penale la Facultatea de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti.
In anul 2021 a obtinut titlul de doctor in drept la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, sub coordonarea Prof. emerit univ. dr. Emilian Stancu.

Activitate profesionala: Este procuror (cu grad de parchet de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie) la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, in prezent fiind numit la Directia Nationala Anticoruptie – Serviciul pentru efectuarea urmaririi penale in cauze privind infractiunile de coruptie savarsite de militari.
Este cadru didactic la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, Catedra de drept penal, la disciplina Criminalistica (2018-prezent).

Publicatii: Investigarea infractiunilor de coruptie savarsite de catre parlamentari in exercitarea mandatului, Ed. Hamangiu, 2023; The evidentiary procedure of a person’s criminal investigation. Issues related to the compliance with the right to a person’s privacy by considering the practice of the European Court of Human Rights (coautor), The International Conference Education and Creativity for a Knowledge-based Society – Law, Österreichisch-Rumänischer Akademischer Verein, Viena, 2020; Organizarea si competenta parchetelor militare in sistemul juridic romanesc actual, in Pro Lege nr. 4/2018, Provocation into committing the act – violation of the evidence administration loyalty principle in the prosecution phase, The International Conference Education and Creativity for a Knowledge-based Society – Law, Universitatea „Titu Maiorescu”, Bucuresti, 2016.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina