Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Practica avocatiala

Cereri, aparari, cai de atac, concluzii scrise, consultatii, reguli si proceduri interne
ISBN/ISSN: 978-973-127-586-4
Pret de coperta: 99,00 RON
89,10 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

Cartea "Practica avocatiala" contine un numar considerabil de cereri de chemare in judecata, intampinari, note de aparare si cai de atac.

In premiera in Romania, lucrarea contine si textele unor consultatii avocatiale, precum si un capitol cu totul special, dedicat organizarii unei societati de avocatura.

Redactate minimalist, o parte dintre notele cu privire la viata avocatilor si problemele carora trebuie sa le faca fata au fost publicate online pe Juridice.ro, Dreptonline.ro si website-uri ale Grupului de editura si consultanta Rentrop & Straton.

Daca dumneavoastra, stimate cititor, veti aprecia parcurgand aceasta carte ca nu tot ceea ce am scris este irefutabil, daca veti avea alte pareri decat ale noastre cu privire la problemele de drept abordate, va rugam sa aveti in vedere ca in focul luptei judiciare ies scantei. Toate textele din carte sunt crampeie din activitatea reala a avocatilor. Prelucrarea textelor s-a facut doar in scop editorial.

Ne-am straduit sa publicam un corp de documente relevante, care sa poata constitui o sursa de inspiratie pentru activitatea practica. Speram sa putem fi de folos, mai cu seama generatiilor de profesionisti ai dreptului care se ridica tragand dupa ei in sus intreaga societate romaneasca.

In partea finala a cartii veti gasi si o colectie de aprecieri cu privire la avocatura si la relatiile practicii avocatiale cu sistemul judiciar si alte profesii, aprecieri asumate dupa 17 ani de activitate neintrerupta in slujba justitiabilului.

Detalii tehnice
Data Aparitiei08 sept. 2011
Categorie generalaVariae
Numar pagini672
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Criminalistica
Indisponibila
Imagine Noul cod civil.Codul de procedura civila 26.09.2012

Noul cod civil.Codul de procedura civila 26.09.2012

actualizat 26 septembrie2012
24,10 RON 21,67 RON
Indisponibila
Imagine Noul Cod penal Noul cod de procedura penala 5.01.2012

Noul Cod penal Noul cod de procedura penala 5.01.2012

actualizat 5 ianuarie 2012
17,30 RON 15,61 RON
Indisponibila
Imagine Noul Cod penal. Partea generala si Codul penal. Partea generala in vigoare
DE ACELASI AUTOR