Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Piata de capital. Fundamentele juridice

ISBN/ISSN: 978-606-39-0251-2
70,00 lei
63,00 lei
Disponibilitate: In stoc

Piata de capital este perceputa, in primul rand, ca un concept economic, o arena in care pot fi aplicate teoriile unor discipline precum Finante, Investitii, Economie, Piete financiare.

Lucrarea de fata este o pledoarie pentru apropierea si incorporarea pietei de capital in domeniul de studiu juridic. Observarea societatilor ale caror actiuni sunt tranzactionate pe o piata reglementata si studiul instrumentelor financiare, proprii pietei de capital, studiul societatilor specializate, „reglementate”, captive prin restrictiile statutare (in special in privinta obiectului de activitate) in interiorul pietei de capital, toate aceste obiecte de studiu nu pot sa lipseasca din cercetarea juridica.

Demersul nostru de a cuceri piata de capital pentru doctrina juridica a mers mai departe, fixand reperele pentru un domeniu special de cercetare comerciala: instrumentele financiare, locurile de tranzactionare si operatiunile de piata. Pornind de la aceste institutii juridice, Piata de capital, ca disciplina juridica, isi poate dezvalui individualitatea si originalitatea.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 26 apr. 2018
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 544
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
-60%
Fuziunea si divizarea societatilor - Arcadia Hinescu
Indisponibila
Curs de achizitii publice

Curs de achizitii publice

Aspecte teoretice si aplicatii practice
45,00 lei 40,50 lei
De acelasi Autor