Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Piata de capital. Fundamentele juridice

ISBN/ISSN: 978-606-39-0251-2
70,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Piata de capital este perceputa, in primul rand, ca un concept economic, o arena in care pot fi aplicate teoriile unor discipline precum Finante, Investitii, Economie, Piete financiare.

Lucrarea de fata este o pledoarie pentru apropierea si incorporarea pietei de capital in domeniul de studiu juridic. Observarea societatilor ale caror actiuni sunt tranzactionate pe o piata reglementata si studiul instrumentelor financiare, proprii pietei de capital, studiul societatilor specializate, „reglementate”, captive prin restrictiile statutare (in special in privinta obiectului de activitate) in interiorul pietei de capital, toate aceste obiecte de studiu nu pot sa lipseasca din cercetarea juridica.

Demersul nostru de a cuceri piata de capital pentru doctrina juridica a mers mai departe, fixand reperele pentru un domeniu special de cercetare comerciala: instrumentele financiare, locurile de tranzactionare si operatiunile de piata. Pornind de la aceste institutii juridice, Piata de capital, ca disciplina juridica, isi poate dezvalui individualitatea si originalitatea.

Detalii tehnice
Data aparitiei26 apr. 2018
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini544
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Legea societatilor. Comentariu pe articole
-35%
Imagine Dreptul afacerilor. Raportul juridic de drept al afacerilor. Contractul

Dreptul afacerilor. Raportul juridic de drept al afacerilor. Contractul

Raportul juridic de drept al afacerilor. Contractul
35,00 RON 22,75 RON
DE ACELASI AUTOR - Cristian Gheorghe