Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Radu Stefan Patru

Lector universitar doctor la Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, titular la disciplinele Dreptul muncii si Dreptul afacerilor, desfasurand si activitate de consultanta in domeniul Dreptului muncii.

2018 – 2021 Studii postdoctorale in domeniul Dreptului muncii, la Scoala Postdoctorala a Academiei de Studii Economice din Bucuresti
Doctor in Drept al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, din anul 2014, cu teza intitulata Contractele si acordurile colective de munca.

Membru al Comitetului de program al Conferintei Internationale IBIMA (indexata web of science), membru in comitetul de organizare, moderator si keynote speaker in cadrul unor conferinte internationale reprezentative (Perspectives of Business Law in the third Millenium, organizata de ASE Bucuresti, conferintele SGEM, Conferinta Internationala Abordari contemporane in Dreptul bancar si financiar, organizata de Asociatia Europeana de Drept Bancar si Financiar – Romania, impreuna cu Societatea de Stiinte Juridice si Administrative s.a).

Publicatii (selectie): Enciclopedia Juridica Romana, Volumul I, A – C, Ed. Academiei Romane & Ed. Universul Juridic, 2018, coautor la Sectiunea Dreptul muncii; Dreptul individual al muncii, Ed. Universitara, Bucuresti, 2018; Curs de Drept societar pentru invatamantul la distanta, Ed. ASE, Bucuresti, 2018; Curs de Dreptul afacerilor pentru invatamantul la distanta, Ed. ASE, Bucuresti, 2018; Contractele si acordurile colective de munca, Ed. Hamangiu, Bucuresti, 2014.
Autor si coautor al mai multor articole stiintifice publicate in reviste de prestigiu din domeniul Stiintelor juridice, precum Dreptul, Revista Romana de Dreptul Muncii, Tribuna Juridica etc., participant la numeroase conferinte nationale si internationale cu publicarea articolelor in volumele colective ale conferintelor.

Actualizat — octombrie 2021.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina