Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Pandectele Romane, Nr. 9/2011

ISBN/ISSN: 1582-4756
55,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Publicatie cu traditie, revista Pandectele Romane a fost infiintata in anul 1921, sub conducerea lui Constantin Hamangiu, consilier la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Instaurarea deplina a regimului comunist a dus la curmarea, in chip abrupt, a activitatii redactionale de prestigiu, desfasurate sub egida Pandectelor.

Dupa 53 de ani de inactivitate, incepand din 2001, in paginile revistei se dezbat importante probleme pe marginea noilor dispozitii legale sau a proiectelor de acte normative, probleme controversate din doctrina, prezentari si comentarii ale unor hotarari judecatoresti ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ale Curtii Europene a Drepturilor Omului si exceptii admise ale Curtii Constitutionale.

Revista este structurata in cinci parti, dupa cum urmeaza:

Doctrina (Partea I);
Jurisprudenta Curtii Constitutionale (Partea a II-a);
Jurisprudenta Inaltei Curti de Casatie si Justitie (Partea a III-a);
Jurisprudenta curtilor de apel, tribunalelor, judecatoriilor si altor organe cu activitate jurisdictionala (Partea a IV-a);
Jurisprudenta C.E.D.O./Jurisprudenta straina (Partea a V-a).

Info abonamente

Pentru abonament(e) cu valoare de minim 500 lei, Librariile Hamangiu suporta integral taxele de expediere. Expedierea se face lunar (pentru revistele cu aparitie saptamanala sau lunara). Pentru periodicele cu aparitie semestriala, trimestriala, de patru, sase, opt sau zece ori pe an, expedierea se face in luna aparitiei.

Pentru doua sau mai multe abonamente, cu valoare mai mica de 500 lei, veti plati doar taxele postale corespunzatoare abonamentului cu cele mai multe aparitii (livrari). Pentru detalii despre taxele de livrare, click aici.

Detalii tehnice
Data aparitiei30 sept. 2011
Categorie generalaPeriodice
Numar pagini256
Tip copertaRevista