Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Flavius Pancescu

Este licentiat in stiinte juridice, a urmat cursuri postuniversitare la Bucuresti si Strasbourg, iar din 2010 detine titlul de doctor in drept, elaborand teza cu tema Modalitati nejurisdictionale de solutionare a conflictelor in materie civila.
Din 2006 isi desfasoara activitatea la Ministerul Justitiei, Directia Drept International si Cooperare Judiciara, avand functia de personal de specialitate juridica asimilat judecatorilor si procurorilor.
Pana in anul 2009 a fost cercetator stiintific la Institutul de Cercetari Juridice „Acad. Andrei Radulescu” al Academiei Romane.
A publicat mai multe articole in reviste de specialitate in Romania si in strainatate, precum si trei carti: Noul Cod de procedura civila. Comentariu pe articole (in coautorat, sub coordonarea prof. univ. dr. Gabriel Boroi), Ed. Hamangiu, 2013; Noul Cod civil. Comentarii, ed. a 3-a (in coautorat, sub coordonarea prof. univ. dr. Marilena Uliescu), Ed. Universul Juridic, 2011; Legea medierii. Comentarii si explicatii, ed. a 3-a, Ed. C.H. Beck, 2014.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina