Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Nicolae Dragos Costescu

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti in anul 1999. A continuat studiile in cadrul aceleiasi institutii cu programul doctoral in domeniul protectiei drepturilor omului, devenind astfel doctor in drept in anul 2015. Ulterior, a urmat programul postdoctoral, pe care l-a finalizat in 2017.

Este de profesie notar in cadrul Biroului notarial BNPA Costescu, Stroe si Asociatii. Totodata, acesta este si lector dr. si prodecan in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti, fiind specializat in IT Law, predand de mai bine de 15 ani Informatica Juridica si Dreptul noilor tehnologii.

Dintre articolele publicate in reviste de specialitate, amintim: Théories sur la juridiction compétente sur Internet, in revista Analele Universitatii din Bucuresti, Anul XVI Serie Noua, 2017; L’impact de l’environnement numérique sur la juridiction de la propriété intellectuelle a la lumière de la jurisprudence CEDH, in Noua Revista de Drepturile Omului nr. 3/2017, Ed. C.H. Beck Bucuresti; Los ciberataques: una noción sin tipificación, pero con un futuro, Anuario de Derecho Internacional, vol. 22/2018; Data protection Regulations: Overview of the Romanian Legislation and Deficiencies, Springer International Publishing, 2020 (coautorat), https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-030-28049-9_12; Regimul juridic European al prelucrarii datelor cu caracter personal, Ed. CH. Beck, Bucuresti, 2023 (coautorat), Lazar Elena, Nicolae Dragos Costescu; Dreptul european al internetului, Ed. Hamangiu, Bucuresti, doua editii, 2021 si  2024 (coautorat), Lazar Elena, Nicolae Dragos Costescu.

actualizat ianuarie 2024

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina