Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Madalina-Elena Mihailescu

Activitate profesionala: Este licentiata a Facultatii de Drept si a celei de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii (specializarea Jurnalism) din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca. Este doctor in drept din anul 2011 (Universitatea din Bucuresti), lector universitar la Facultatea de Stiinte Juridice, Sociale si Politice a Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati (din 2012-prezent), membru al centrului de cercetari al facultatii si avocat definitiv specializat in materie de contencios administrativ, drept civil si contraventional (din 2007-prezent), avand o experienta de 13 ani atat in sfera practicii, cat si a activitatii de predare, aceasta din urma incepand inca din anul 2004. Din anul 2012 este titular al cursurilor de Drept administrativ, Institutii administrative europene si Stiinta administratiei la Facultatea de Stiinte Juridice, Sociale si Politice a Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati.

Publicatii: In materie de cercetare in sfera dreptului, este pana la acest moment autoare a diverse materiale de specialitate, precum: monografia Sanctiunile contraventionale. Aspecte de drept material in dreptul romanesc si comparat (Ed. Hamangiu, 2011), Drept administrativ. Partea generala. Curs universitar (Ed. Hamangiu, 2016), Drept administrativ. Partea generala. Caiet de seminar (Ed. Universitara, 2016) sau Deontologia si statutul functionarului public. Teste grila si intrebari pentru examene de an si licenta (Ed. C.H. Beck, 2016).
De asemenea, este autoarea si a altor cateva zeci de articole aparute in reviste de prestigiu indexate in baze de date internationale (de exemplu, Curierul Judiciar, Analele Universitatii din Bucuresti, Analele Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu, Revista de Drept Public, Journal of Law and Administrative Sciences, Journal of Legal Studies, Public Administration and Regional Studies sau Buletin de Informare Legislativa) ori in volumele unor conferinte nationale sau internationale publicate la edituri recunoscute in plan national ori international (Editura Universitara, Editura Pro Universitaria, Editura Universul Juridic, Editura C.H. Beck, Editura Lumen sau Editura Medimond Monduzzi, Italia).
A participat la mai multe conferinte si sesiuni stiintifice nationale si internationale organizate de Centrul de Drept Constitutional si Institutii Politice din cadrul Universitatii din Bucuresti, Editura Lumen din Iasi, Universitatea „Andrei Saguna” din Constanta, Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati, Scoala doctorala a Universitatii din Bucuresti (in perioada 2008-2011), Universitatea „Valahia” din Targoviste, Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti sau Institutul de Stiinte administrative „Paul Negulescu” din Sibiu, sustinand articole pe diverse teme de interes din zona dreptului administrativ sau contraventional.

actualizat iunie 2017

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Deontologia si statutul functionarului public - Mihailescu

Deontologia si statutul functionarului public

Teste grila si intrebari pentru examene de an si licenta
27,90 RON 27,90 RON
Indisponibila
Imagine Sanctiunile contraventionale

Sanctiunile contraventionale

Aspecte de drept material in dreptul romanesc si comparat
37,60 RON