Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Laura Retegan

Studii. A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca in anul 2005. Din anul 2011 este Doctor in Drept a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, cu teza Cesiunea de creanta - mijloacele legale de realizare a dinamicii obligatiilor. A participat la diverse cursuri de formare profesionala (Certificat de Droit Transnational, La Faculte de Droit de l’Universite de Geneve – 2004, Certificat – Cours Avance Droit dÁuteur et Droits Connexes, Organisation Mondiale de la Propriete Intellectuelle, Academie de l’OMPI – 2007, Certificat – Cours Avance de la Comerce Electrinique et Propriete Intellectuelle, Organisation Mondiale de la Propriete Intellectuelle, Academie de lÓMPI – 2008).

Activitatea profesionala. In prezent este avocat in cadrul Baroului Cluj, asociat in cadrul societatii de avocatura Zamfirescu Racoti Vasile & Partners.

Publicatii. Face parte din colectivul de autori ai lucrarii Tratat practic de insolventa. Volumul I, editia a 2-a, revizuita si adaugita (coordonatori: prof. univ. dr. Radu Bufan, Avocat dr. Andreea Deli-Diaconescu, Judecator dr. Mihaela Saracut) Editura Hamangiu, 2022. 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina