Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Jurisprudenta Curtii de Justitie Europene in materia dreptului muncii

ISBN/ISSN: 978-973-191-136-6
80,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
  Jurisprudenta Curtii de Justitie Europene în materia dreptului muncii se doreste a fi un instrument de lucru util tuturor persoanelor interesate de dreptul social: practicieni si teoreticieni ai dreptului, cercetatori, studenti, salariati, sindicalisti si, nu în ultimul rând, angajatori.
 În prima parte a lucrarii se regasesc spetele privitoare la unul din principiile fundamentale ale dreptului muncii, si anume principiul egalitatii de tratament, care cuprinde egalitatea de remuneratie, egalitatea cu privire la regimul legal de pensii, egalitatea cu privire la conditiile de munca, discriminarea pozitiva, discriminarea indirecta etc.
 Partea a doua a cartii se refera la relatiile de munca cu toate implicatiile sale: formarea profesionala, politica ocuparii fortei de munca, timpul de munca, detasarea lucratorilor, securitatea muncii, protectia salariatilor si securitatea sociala.
 Prin analiza pertinenta a problemelor de drept, structura si indexul final, spera ca aceasta carte sa constituie un instrument de lucru util cititorilor nostri.
Detalii tehnice
Data aparitiei09 feb. 2009
Numar pagini856
Tip copertaCarte cartonata