Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Incheierea contractelor de comert international prin mijloace electronice

ISBN/ISSN: 978-973-127-334-1
Pret de coperta: 34,00 RON
30,60 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

   Lucrarea "Incheierea Contractelor" isi propune sa determine in ce masura regulile dreptului comertului international, in materia contractelor de comert clasice, pot fi preluate si in reglementarea contractelor incheiate prin mijloace electronice. Astfel spus, este verificata utilitatea si eficacitatea acestor reguli intr-o lume complet dematerializata, care tinde sa ignore notiuni ca "frontiera" sau "teritoriu".

   Desi la prima vedere contractele incheiate prin mijloace electronice nu par a deroga substantial de la regulile comune aplicabile tuturor contractelor, in urma cercetarii, am remarcat si evidentiat o serie de particularitati legate de modul de formare a consimtamantului, de modul de executare a obligatiilor si, nu in ultimul rand, de aspectele privind legea aplicabila conventiilor incheiate prin mijloace electronice, care sunt, de astfel, elemente esentiale in materia dreptului comertului international.

   Cercetarea se axeaza pe trei componente contractuale majore: momentul si locul realizarii acordului de vointa, legea aplicabila contractului si, nu in ultimul rand, regulile uniforme aplicabile.Detalii tehnice
Data Aparitiei17 iun. 2010
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini420
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si