Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Ghidul Schengen al consulului

ISBN/ISSN: 978-973-115-558-6
Editura: C.H. Beck
74,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
  Ghidul Schengen al consulului  reprezinta un instrument destinat unei documentari rapide asupra principalelor reglementari si norme europene din domeniu, util nu numai prestatorului de servicii consulare, ci si studentilor si celor cu preocupari legate de dreptul comunitar.
  Pentru simplificarea consultarii materialului, documentele comunitare au fost grupate tematic, iar la fiecare act normativ au fost operate de catre autor modificarile si completarile intervenite pana la data de 31 martie 2009. In cazul textelor care nu au fost inca publicate in limba romana, au fost efectuate traducerile corespunzatoare, iar anexele au fost reproduse in masura in care au fost considerate concludente.
   Astfel, lucrarea pune la dispozitia cititorului informatia necesara unei documentari adecvate, intr-un domeniu in care volumul imens si complexitatea reglementarilor comunitare, multitudinea surselor de informare, precum si permanentul proces de transformare si adaptare a reglementarilor mentionate presupun o pregatire corespunzatoare.
Detalii tehnice
Data aparitiei30 apr. 2009
Categorie generalaVariae
Numar pagini480
Tip copertaCarte brosata