Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Stefan Dumitru

Studii. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 2003, Colegiul Juridic Franco-Roman in anul 2001 si Institutul National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor in anul 2005.

Activitatea profesionala. in prezent este avocat in Baroul Bucuresti, membru fondator si partener la firma de avocatura Stanescu, Milos, Dumitru si Asociatii si are o bogata experienta in reprezentarea si asistarea clientilor in domenii precum recuperarea de creante, insolventa, arbitraj si achizitii imobiliare. Este de asemenea membru al International Bar Association, UNPIR, si a facut parte din echipa de elaborare a noului Cod al insolventei.

Publicatii. Face parte din colectivul de autori ai lucrarii Tratat practic de insolventa. Volumul I, editia a 2-a, revizuita si adaugita – coautor (coordonatori: prof. univ. dr. Radu Bufan, Avocat dr. Andreea Deli-Diaconescu, Judecator dr. Mihaela Saracut) Editura Hamangiu, 2022. 

Dintre cartile publicate mai amintim. Tratat practic de insolventa (Coordonator stiintific – Prof. Univ. Dr. Radu Bufan, Editura Hamangiu, 2014).

Actualizat februarie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina