Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Dreptul Uniunii Europene. Politicile Uniunii Europene

ISBN/ISSN: 978-606-39-0171-3
Pret de coperta: 45,00 RON
45,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

O carte, oricare i-ar fi titlul si domeniul abordat, reprezinta „darul” oferit de autor celor din jur, cu speranta de a comunica cu acestia si de a le impartasi cunostintele acumulate.

Lucrarea „Dreptul Uniunii Europene. Politicile Uniunii Europene” este rezultatul acumularilor de cunoastere si eforturilor de informare desfasurate pe parcursul a peste 20 de ani de cercetare a domeniului.

Politicile Uniunii Europene sunt prezentate in corelatie cu categoriile de competente exercitate, in acest sens fiind analizate: politicile realizate prin exercitarea competentelor exclusive, politicile realizate prin exercitarea competentelor partajate si politicile realizate prin exercitarea competentelor de coordonare sausprijinire a actiunii statelor membre.

Volumul se adreseaza „urbi et orbi”, deoarece cunostintele despre Uniunea Europeana au devenit o componenta a culturii noastre juridice. Nevoia cunoasterii regulilor europene este de actualitate si fara alternativa, in contextul transformarilor din epoca contemporana, caracterizate prin interdependentele din procesul globalizarii si a provocarilor cu care se confrunta societatea internationala.

Detalii tehnice
Data aparitiei28 nov. 2017
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini340
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare. Actualizat 18 octobrie 2018

Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare, act. 10.01.2018, ed. 18

cu legea de punere in aplicare, reglementarea anterioara, decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii, hotarari prealabile, legislatie conexa, index alfabetic
33,00 RON