Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept penal. Partea speciala. Caiet de seminar

ISBN/ISSN: 978-606-27-0567-1
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 30,00 RON
27,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

Drept penal. Partea speciala. Caiet de seminar se adreseaza in principal studentilor si are ca scop fixarea cunostintelor dobandite in studiul partii speciale a dreptului penal.

Caietul este organizat pe institutii, in ordinea in care acestea sunt studiate, tinandu-se cont de tematica propusa pentru examenele de an. Autoarele au punctat aspectele esentiale ale materiei si particularitatile de stricta aplicare si interpretare ale normelor juridice. Elaborarea acestui caiet de seminar este justificata, in primul rand, de intrarea in vigoare a noilor reglementari, dar si de necesitatea obisnuirii studentului atat cu modalitatea de evaluare tip grila, cat si cu modul de interpretare si de incadrare juridica corecta a spetelor prezentate.

Grilele au trei variante de raspuns si sunt gandite in sistem deschis, putand fi corecte una, doua sau trei dintre raspunsuri, asa incat reprezinta un instrument util atat pentru pregatirea examenului de an la disciplina Drept penal. Partea speciala, cat si in perspectiva sustinerii examenelor de admitere in profesiile juridice, avand in vedere modul de testare in cadrul acestora.

Spetele au o structura compacta, autoarele tinand cont de  prevederile Codului penal in vigoare, cele mai multe dintre acestea fiind inspirate din practica judiciara, publicata sau nepublicata.

Detalii tehnice
Data Aparitiei25 aug. 2016
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Categorie generala256
Tip copertaCarte brosata