Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept comercial. In powerpoint

ISBN/ISSN: 978-606-673-023-5
39,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Aceste note de curs sunt rezultatul gandirii si regandirii unui material didactic sintetic pentru cursul de Drept comercial sustinut la nivel de licenta in cadrul Universitatii Babes-Bolyai incepand cu anul 2007, ca expresie a initiativei de utilizare a noilor tehnologii in amfiteatrele tot mai neincapatoare ale facultatii de drept.

Suportul de curs a fost revizuit anual si astazi vede lumina tiparului intr-un proiect organizat in jurul aceleiasi dorinte de a primeni continutul sau, revizuind lucrarea in viitor cu ajutorul studentilor, in functie de nevoile si aprecierea lor, intrucat ei sunt destinatarii acestui demers.

Conceputa ca un instrument de invatare comprehensibil, lucrarea raspunde nevoilor generatiilor de studenti de a dispune si de o lucrare scurta, densa, sistematizata, intr-un format modern, puternic vizualizat. Cursul nu se doreste a fi doar o prezentare in sinteza a principalelor institutii ale dreptului comercial, ci reprezinta si o viziune subiectiva asupra asezarii acestora, exprimata intr-o forma si un continut care lasa sa razbata personalitatea autorului.

Scrise intr-un stil alert, pe alocuri marcat de oralitate si metafora, aceste note de curs sunt o expresie a dinamicii contemporane a dreptului comercial roman, atat de incercat.

Lucrarea Drept comercial are in vedere provocarile existentiale si formale aduse dreptului comercial prin intrarea in vigoare a noului Cod civil.

Detalii tehnice
Data aparitiei14 feb. 2013
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini214
Tip copertaCarte brosata