Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Daniel Chifor

Studii: Este absolvent al Colegiului National „Matei Basarab” din Bucuresti (2011), al Facultatii de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti (2015), Master in „Drept civil si procesual civil aprofundat”, la Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucuresti (2016), iar, din 2016 si pana in prezent, doctorand in Drept civil la Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucuresti. A mai urmat cursurile Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (2015-2017), precum si ale Departamentului de Specialitate cu Profil Psihopedagogic al Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti (2017-2018).

Activitate profesionala: Din 2016 si pana in prezent, este Asistent universitar doctorand in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti, la disciplinele Drept civil. Teoria generala, Drept civil. Persoanele, anul I, Drept civil. Drepturile reale principale, Teoria generala a obligatiilor, anul II, si Drept administrativ, anul I Daniel Chifor este asistent universitar doctorand in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti si avocat in Baroul Bucuresti. De asemenea, incepand cu anul 2019 si pana in prezent, este avocat titular la Chifor Daniel Catalin – Cabinet de Avocat; in perioada 2015-2019, a fost avocat colaborator al SCA „Predoi si Asociatii”.

Publicatii: Coautor al lucrarii Teste grila pentru examenele de an, licenta si admitere in profesiile juridice, ed. a 7-a, Ed. Hamangiu, 2022. A publicat urmatoarele articole: Risks related to the non-fulfillment of the requirements provided by the legislator in the procedure for verifying and regularizing the request for legal action, in volumul Conferintei internationale de drept, studii europene si relatii internationale, Universitatea „Titu Maiorescu”, 2019; Substantial difference between the duration of the effects of the contract and the term of execution of the contract, in volumul Conferintei Internationale Educatie si Creativitate pentru o Societate Bazata pe Cunoastere – DREPT, Universitatea „Titu Maiorescu”, 2018; Currency – The Means by Which the Obligation to Pay the Price in the Sales Contract is Realized. From Leu to Bitcoin, Proceeding of the International Conference of Law, European Studies and International Relations Romanian Law, Tradition and European Vocation, 6th Edition, Ed. Hamangiu, 2018; Reflexii asupra aplicarii Principiului disponibilitatii in procedura civila de drept comun si in procedura arbitrala, in volumul Conferintei Internationale Educatie si Creativitate pentru o societate bazata pe cunoastere, Universitatea „Titu Maiorescu”, ed. a XI-a, 2017; Valentele notiunii de „risc contractual”, in volumul Conferintei internationale de drept, studii europene si relatii internationale, ed. a IV-a, Universitatea „Titu Maiorescu”, 2017; Particularitati ale riscului in cadrul unui contract de antrepriza pentru lucrari de constructii, in volumul Conferintei Internationale Educatie si Creativitate pentru o societate bazata pe cunoastere, Universitatea „Titu Maiorescu”, 2016.

Actualizat mai 2023

 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Teste grila pentru examenele de an, licenta si admitere in profesiile juridice. Editia a 8-a

Drept civil / Drept procesual civil / Drept penal / Drept procesual penal
175,00 RON
Indisponibila
Teste grila pentru examenele de an, licenta si admitere in profesiile juridice 2022

Teste grila pentru examenele de an, licenta si admitere in profesiile juridice. Editia a 7-a

Drept civil / Drept procesual civil / Drept penal / Drept procesual penal
150,00 RON