Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Dan Andrei Coldea


Studii. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca in anul 2012, Facultatea de Studii Economice si Gestiunea Afacerilor – sectia Afaceri internationale – din cadrul aceleiasi universitati, in anul 2011, iar in anul 2013 a absolvit si cursurile de masterat – specializarea Dreptul european si national al afacerilor, organizat de catre Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca; din anul 2021 este doctor in drept al Facultatii de Drept a UBB cu teza Procedura insolventei in cadrul grupului de societati in Romania (sub coordonarea prof. univ. dr. Radu N. Catana).

Activitatea profesionala. In prezent este avocat in Baroul Cluj, specializat in domeniile: dreptul proprietatii intelectuale, dreptul afacerilor, dreptul insolventei, dreptului societar, recuperare de creante si executare silita. De asemenea, este cadru didactic asociat al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca.

Publicatii. Tratat practic de insolventa. Volumul I, editia a 2-a, revizuita si adaugita – coautor (coordonatori: prof. univ. dr. Radu Bufan, Avocat dr. Andreea Deli-Diaconescu, Judecator dr. Mihaela Saracut) Editura Hamangiu, 2022.

actualizat februarie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina