Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Cosmin Radu Mitroi

Studii: Licentiat al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti (2004-2008). Absolvent de Studii Masterale in domeniul stiintelor penale in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti (2010-2011). Din anul 2019 este Doctor in Drept al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti.
 
Activitate profesionala: Avocat stagiar in Baroul Teleorman (2009). Auditor de justitie in cadrul Institutului National al Magistraturii (2009-2011). Judecator in cadrul Judecatoriilor Corabia, Rosiorii de Vede si Tribunalului Teleorman, Sectia Civila. In prezent este Judecator si Presedintele Judecatoriei Alexandria.

Publicatii: Studii si articole in reviste de specialitate, precum: Neconstitutionalitatea si neconventionalitatea dispozitiilor Legii nr. 17/2014 referitoare la conditiile de pronuntare a unei hotarari care sa tina loc de contract de vanzare-cumparare, Revista Romana de Drept Privat nr. 5/2015; Protectia juridica a atmosferei pe plan international cu referire speciala la schimbarile climatice, Studii si cercetari juridice europene, Conferinta internationala a doctoranzilor in drept, Editia a 6-a, Ed. Universul Juridic, Timisoara, 2014; Globalizarea si mediul. Protectia juridica internationala referitoare la schimbarile climatice, Globalization and intercultural dialogue: multidisciplinary perspectives, Vol. 1/2014, Ed. Arhipelag XXI; Neconstitutionalitatea si neconventionalitatea Legii nr. 17/2014, www.juridice.ro, publicat la 16.04.2015; Scurte consideratii privind protectia atmosferei prin prisma Conventiei-cadru a Natiunilor Unite asupra Schimbarilor Climatice si a Protocolului de la Kyoto, www.juridice.ro, publicat la 13.09.2013.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina