Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Ionel Bostan

(n. 1962, Costesti – Iasi) este Profesor universitar (Dr. HC), domeniul Stiinte juridice. A fost admis in profesie avocatiala din anul 2008, fiind licentiat si doctor in Drept. Din anul 2000, preda disciplina Drept financiar european in cadrul programului de Master „Drept european”, organizat de Centrul de Studii Europene (CSE) al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, integrat in reteaua Centrelor de excelenta „Jean Monnet”.

A scris cinci carti de specialitate si a publicat 54 de lucrari in reviste internationale cotate ISI/Thomson Reuters, cu factor de impact semnificativ, din care opt au fost premiate de MEC/UEFISCDI (competitiile 2013-2015). Este conducator de doctorat din anul 2005. Este membru corespondent al Academiei Romano-Americane.

Activeaza de 23 de ani in cadrul Curtii de Conturi a Romaniei, fiind licentiat si doctor in Economie; este membru al CAFR si CECCAR. In acelasi timp, este jurnalist (membru al AJR) si scriitor (membru al USR), publicand mai multe carti, eseuri si articole de factura literara.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina