Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Biochimia hormonilor

ISBN/ISSN: 978-606-27-1633-2
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 75,00 RON
67,50 RON
Disponibilitate: IN STOC

Biochimia este disciplina care se ocupa cu stabilirea structurii chimice, a mecanismului de biosinteza si de secretie, a metabolismului si mecanismul de actiune al hormonilor la nivel celular si molecular. Obiectivul urmarit in aceasta carte este acela de a prezenta succint conexiunea  dintre sistemul endocrin si mecanismele moleculare de actiune ale hormonilor, rolurile acestora in sinteza si degradarea constituentilor celulari.

Materialul prezentat este redat in conformitate cu programa analitica aprobata de ARACIS pentru disciplina de Biochimie Generala din anul III de studiu. Cartea se adreseaza in primul rand studentilor anului III ai Facultatii de Farmacie, dar poate fi utila si colegilor din alte domenii conexe (chimisti, biochimisti, biologi, medici etc.).

Biochimia Hormonilor este o lucrare care cuprinde 9 capitole si prezinta notiuni importante despre hormoni, modul de actiune si rolul biologic in organismul uman si animal. In realizarea acestei lucrari, de un real ajutor au fost sugestiile primite din partea studentilor, precum si datele din literatura de specialitate, ai caror autori i-am citat in cadrul bibliografiei.

Autorul

Detalii tehnice
Data aparitiei16 oct. 2020
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini126
Tip coperta165x235 mm, Carte brosata