Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Andreea Carla Loghin

Studii: A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca in anul 2020, precum si programul de master de Dreptul european si dreptul national al afacerilor in anul 2021. Incepand cu anul 2021, este doctorand in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. 

Activitate profesionala: Este colaborator in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca pentru seminarele aferente cursului de Drept administrativ I si II. Este avocat membru al Baroului Cluj din 2020. 

Publicatii
Dintre lucrarile publicate, mentionam: Drept contraventional, Ed. Hamangiu, 2024; Ov. Podaru, A-C. Loghin, Paratul in contenciosul administrativ: istoria romantata a unei brambureli judiciare, in SUBB Iurisprudentia nr. 3/2020, p. 5-54; A.-C. Loghin, Regulamentul administrativ si legea organica, fata in fata: intre convietuire si conflict, in SUBB Iurisprudentia nr. 1/2021, p. 42-103; A.-C. Loghin, Actul administrativ negativ – intre lipsa vointei de a solutiona o cerere si vointa de a nu o solutiona favorabil. O perspectiva contencioasa asupra unui cameleon juridic, in Text, context si subtext in drept. Conferinta internationala a doctoranzilor in drept, Editia a 15-a, Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2023, p. 267-282; Ov. Podaru, A.-C. Loghin, Afacere suspecta, afacere prospera. Despre oportunitatea urbanismului derogator, in Revista Romana de Drept Privat nr. 2/2023, p. 206-229; Ov. Podaru, A.-C. Loghin, Despre gunoiul ascuns sub pres: cateva ganduri critice legate de serviciul public de salubrizare, in Revista de Drept Public nr. 4/2023, p. 37-58. 

 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina