Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

George Zlati

Studii: A studiat Drept comparat la Faculté Internationale de Droit Comparé – Strasbourg, Franta, Diplôme de Ier cycle (2012); diploma de master cu specializarea Stiinte Penale si Criminalistica, Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai (2012); licentiat in drept la Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai (2011), Cluj Napoca.

Activitate profesionala: In prezent este cadru didactic asociat la materia Drept penal, Partea speciala, in cadrul Universitatii Babes-Bolyai si avocat colaborator in cadrul SCPA Sergiu Bogdan & Asociatii.

PublicatiiDrept penal. Partea speciala. Spete si grile pentru concursuri si examene. Infractiuni contra patrimoniului. Infractiuni privind autoritatea si frontiera de stat. Infractiuni de coruptie si de serviciu. Infractiuni de fals. Infracţiuni care aduc atingere unor relatii privind convietuirea sociala, (coautor), 3 editii, Bucuresti; Codul de procedura penala. Comentariu pe articole (coautor), Ed. C.H. Beck, ed. a 2-a, Bucuresti, 2017; Frauda informatica. Aspecte controversate, Caiete de Drept penal nr. 4/2018; Privilegiul contra autoincriminarii si criptografia, Penalmente Relevant, februarie 2016; Legitima aparare si starea de necesitate in domeniul criminalitatii informatice (I), Dreptul, 2015; Legitima aparare si starea de necesitate in domeniul criminalitatii informatice (II), Dreptul, 2015; Noul Cod penal. Partea speciala (coautor), Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2014; Perchezitia sistemelor informatice si a mijloacelor de stocare a datelor informatice (I), Caiete de drept penal, 2014; Perchezitia sistemelor informatice si a mijloacelor de stocare a datelor informatice (II), Caiete de drept penal, 2014; Dematerializarea obiectului material al infractiunii in contextul evolutiei tehnologice si consecintele acesteia, Dreptul, nr. 9/2013; Unele aspecte in legatura cu infractiunile informatice din perspectiva legislatiei in vigoare, precum si a noului Cod penal, Dreptul, nr. 10/2012; Unele consideratii cu privire la infractiunile prevazute de art. 5 lit. b) si e) din Legea nr. 11/1991 privind combaterea concurentei neloiale, Pandectele Romane, nr. 9/2012; Problematica violentei exercitate intr-un joc sportiv (II). Raspunderea penala a participantilor la jocul sportiv, Caiete de drept penal, nr. 3/2011; Sanctionarea accesului neautorizat la o retea wireless si utilizarea fara drept a serviciului de Internet. Analiza de lege lata, lege ferenda, cu trimitere la elemente de drept comparat, Caiete de drept penal, nr. 2/2011; Problematica violentei exercitate intr-un joc sportiv. Posibilitatea imputarii faptei prevazute de norma penala, Caiete de Drept Penal, nr. 2/2010.

actualizat iulie 2019

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Drept penal. Partea speciala. Infractiuni contra patrimoniului. Editia a 3-a

Infractiuni contra patrimoniului. Infractiuni privind autoritatea si frontiera de stat. Infractiuni de coruptie si de serviciu. Infractiuni de fals. Infracţiuni care aduc atingere unor relatii privind convietuirea sociala
55,00 RON
Indisponibila
Drept penal. Partea speciala. Spete si grile pentru concursuri si examene_II -Bogdan, Serban, Zlati

Drept penal. PS. Spete si grile pentru concursuri si examene. Ed. 2

Infractiuni contra patrimoniului. Infractiuni privind autoritatea si frontiera de stat. Infractiuni de coruptie si de serviciu. Infractiuni de fals. Infracţiuni care aduc atingere unor relatii privind convietuirea sociala
39,00 RON
Indisponibila
Imagine Noul Cod penal. Partea speciala. Analize, explicatii, comentarii