Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Vlad-Cristian Soare

Studii: Este absolvent al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti (2012), precum si al Facultatii de Regie Film si Televiziune – Universitatea Media (2012); master in Administratie europeana. Institutii si politici publice – Universitatea Athenaeum (2014); doctor in drept al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti (2014), cu teza: „Asociatiile de dezvoltare intercomunitara – un hibrid institutional intre dreptul public si dreptul privat. Analiza comparativa Romania si Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord” – calificativ „Summa cum laude”.

Activitate profesionala: Este cadru didactic la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, incepand din octombrie 2022 cu grad de lector universitar la disciplinele Teoria generala a dreptului, Doctrine juridice si Sociologie juridica. Este, de asemenea, avocat in Baroul Bucuresti, din 2014, precum si mediator, din 2013 (suspendat la cerere).

Publicatii: A publicat urmatoarele carti: Doctrine juridice, Ed. Hamangiu, 2024; Constitutia Romaniei – comentariu pe articole (coautor) – coord. Ioan Muraru, Elena Simina Tanasescu, Ed. C.H. Beck, ed. a 2-a, 2019; ed. a 3-a, 2022; Institutii politice. Aspecte teoretice, fise si scheme pe intelesul studentilor, Ed. Hamangiu, 2022; Drept constitutional. Aspecte teoretice, fise si scheme pe intelesul studentilor, Ed. Hamangiu, 2021; Asociatiile de dezvoltare intercomunitara – un hibrid institutional intre dreptul public si dreptul privat. Analiza comparativa Romania si Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, Ed. Hamangiu, 2020; Albumul decanilor 1859-2008 (coautor), Ed. Hamangiu, 2019. A publicat, de asemenea, mai multe articole in reviste juridice si volume ale conferintelor de specialitate.

actualizat februarie 2024

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina