Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Vlad-Cristian Soare

Activitate profesioanala: Este cadru didactic colaborator al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, la Catedra de Drept constitutional si institutii politice. Avocat in Baroul Bucuresti, in prezent managing partner al Societatii de Avocati „Soare, Udriste & Asociatii”.

Doctor in drept summa cum laude al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, cu o teza in drept administrativ – Asociatiile de dezvoltare intercomunitara – un hibrid institutional intre dreptul public si dreptul privat. Analiza comparativa Romania si Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.

Publicatii: Institutii politice. Aspecte teoretice, fise si scheme pe intelesul studentilor, 2022; Drept constitutional. Aspecte teoretice, fise si scheme pe intelesul studentilor, 2021;  Asociatiile de dezvoltare intercomunitara - un hibrid institutional intre dreptul public si dreptul privat. Analiza comparativa Romania si Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, 2020;  Albumul decanilor 1859-2008. Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, (coordonator), 2019.

actualizat februarie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina