Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Stefania Tudor

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” in anul 2006, precum si cursurile de masterat in domeniul stiintelor penale si al managementului activitatilor de ordine publica si siguranta nationala in cadrul aceleiasi institutii de invatamant superior.

Este ofiter de politie in cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” din anul 2006, in prezent desfasurandu-si activitatea ca ofiter specialist delegat in cadrul Ministerului Justitiei.

A publicat, in calitate de autor si coautor, articole de specialitate in volumele sesiunilor de comunicari stiintifice cu profil juridic la care a participat: Influenta crizei economico-financiare asupra procesului de globalizare, Tehnici de spalare a banilor folosind sistemele electronice de plata, Protectia juridica a marcilor. Actiunea in decadere, precum si culegerea de jurisprudenta Spalarea banilor. Practica judiciara adnotata, Ed. Hamangiu, 2013; Evaziunea fiscala. Practica judiciara recenta, Ed. Hamangiu, 2014.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina